Plant et frugttræ - Åbakkens Økologiske Frugthave

Skal du plante et æbletræ eller et pæretræ?

I Åbakkens Økologiske Frugthave dyrkes der økologisk, og for at give frugttræerne den bedste start på livet bruges der Champost Jordforbedring - både når frugttræet plantes og som topdække. Jordforbedring fra Champost består af komposteret hestemøg. En møglækker organisk kompost, som kan anvendes til økologisk dyrkning.

Sådan gør du:

Tilfør en tredjedel jordforbedring til plantehullet, så får træet en god og nærende madpakke, som den kan nyde godt af, mens den etablerer sig. Jordforbedringen vil desuden på sigt fremme mikrolivet i jorden - til stor gavn for det træ du har plantet.

Afslut med et lag af Champost Jordforbedring på cirka 3-5 centimeter, så al den bare jord omkring planten bliver dækket. Jordforbedringen hæmmer væksten af ukrudt ved at lukke af for sollyset, forhindrer græsset i at indtage jorden, og så formuldes den langsomt, mens den gøder og forbedrer jorden under det. Når du anvender Champost Jordforbedring skal du ikke tilføre yderligere gødning det første år. Den naturlige gødning fra hestemøget tilføres langsomt jorden. Jordforbedringen fremmer jordens evne til at holde på vand og plantenæringsstoffer.

Har du lyst til at se og høre mere fra Åbakkens Økologiske Frugthave kan du klikke på linket her: Åbakkens Økologiske Frugthave

Find forhandler

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.