EU Blomsten

Champost har, som en af nordens første jordproducenter, opnået det eftertragtede og prestigefyldte EU miljømærke, EU Blomsten. EU Blomsten tildeles produkter, som lever op til skrappe miljøkrav, af høj kvalitet og ikke mindst tager hensyn til miljøet.

Hvad betyder EU Blomsten for dig?

Når du køber en Champost Jordforbedring, vil du se EU Blomsten på den karakteristiske grønne sæk. EU Blomsten er et tydeligt bevis på, at du trygt kan vælge en anerkendt, miljøvenlig og bæredygtig jordforbedring. Når du anvender Champost Jordforbedring er du med til at:

  • begrænse jord- og vandforbrug.
  • fremme genanvendelse af materialer.
  • mindske miljøbelastningen – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Siden vi i 2003 startede med at producere Champost Jordforbedring, er der ikke sket ændringer mht. indhold, kvalitet, pH værdi og fremstillingsmetode. Kravene til certificeringen justeres løbende, og produktet skal certificeres hvert år, for at vi kan forsætte med at bruge mærket.

EU Blomsten

EU Blomsten er det europæiske miljømærke, etableret af  Miljømærkning Danmark og EU Kommissionen. Det er en non-profit organisation. EU Blomsten er en anerkendelse af, at vi for alvor er med til at bidrage til den store interesse for det grønne og bæredygtige. Du kan sammenligne EU Blomsten med Svanemærket, som er synlig på flere cremer og sæbeprodukter. Dette er blot inden for en anden branche.

Licens nr. DK/048/002

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.