Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du mailadresse, navn og beskæftigelse. Vi anvender disse oplysninger til at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan tilpasse og udvikle indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Med vores nyhedsbrev ønsker vi at skabe interesse om Champost samt servicere vores kunder med relevante og værdifulde oplysninger om virksomheden, vores produkter og deres anvendelse.

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Dine personoplysninger opbevares indtil du framelder dig nyhedsbreve. Du kan enten benytte linket i bunden af vores nyhedsmails eller ved at kontakte os på lm@champost.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter os af HeyLoyalty som platform til at udsende nyhedsbreve fra. HeyLoyalty må derfor anses som databehandler,  imens Champost er ansvarlig.

 

Dine rettigheder

 

Du har ret til at:

  • få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.
  • få urigtige oplysninger, vi har om dig, slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.
  • slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om, at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet
  • begrænse vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.
  • gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du er velkommen til, at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger.
Se Datatilsynet.dk

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.