Træer med Thymes Planteskole

Plant et træ med Thymes Planteskole

Vi bør plante flere træer og buske i vores haver - i hvert fald hvis det står til Hans fra Thymes Planteskole. Det pynter og gavner miljøet i haven, hvis man planter et træer og buske i stedet for hække. Og insekter og fugle nyder godt af træerne, der springer ud med med blomster og frugter. Så skal du plante et træ eller en busk? Thymes Planteskole er specialister i træer og buske. Se videoen og få del i deres erfaringer og hør om Hans' personlige yndlingstræer.

Sorbus Dodong (en koreansk røn): Et smukt og iøjnefaldende træ, der skifter meget i udtrykket fra marts til november. Fra lysegrøn til ildrød, med hvide blomsterkærme til insekterne og bierne samt orange bær til fuglene.

Skæbnetræ: En løvfældende busk eller træ som har en ret sent blomstring i forhold til mange andre træer. I august-september måned står den med flotte hvide blomster, hvorefter den om efteråret sætter nogle petroleumsblå frugter.

Sørg for at plante i en god jord, og tilfør gerne noget god kompost eller Champost Jordforbedring. Husk at vande og gøde træet de første år.

Skal du plante i leret, kompakt jord kan du få en udførlig guide ved at klikke her: Plant træer og buske, så de får den bedste start
Hvis du skal plante i sandet jord, kan du i stedet klikke her: Plant i sandet jord ved sommerhuset eller i haver langs kysten

Find forhandler

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.