Råsyltede agurker på 60 sekunder

Sådan sylter du dine egne agurker

Har du også høstet lidt flere agurker i drivhuset end du kan spise eller give væk? Så er det heldigvis både praktisk, nemt og lækkert at sylte sine egne agurker. I denne video viser vi, hvordan du nemt, hurtigt og effektivt sylter agurk.

Opskrift på syltede agurker:

  • Det eneste, du skal bruge, er agurk, eddike, sukker, salt og hvide peberkorn (og evt. dildkroner for ekstra lækker smag).
  • 1 kg agurker 5 dl eddike 100 g groft salt 500 g sukker 1 spsk hvide peberkorn (dildkroner)
  • Skær agurker i tykke skiver, put i en stor skål med resten af ingredienserne.
  • Dæk til med film og lad stå køligt indtil sukker og salt er opløst (2-3 dage).
  • Fordel agurker og dildkroner i glaskrukker og hæld lagen ved.
  • Vent gerne 14 dage før du hopper om bord i dem.
  • Opbevar dem i køleskabet og du kan have råsyltede agurker de næste mange måneder.

God fornøjelse!

Find forhandler

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.