Råsyltede agurker på 60 sekunder
Sådan sylter du dine egne agurker
Har du også høstet lidt flere agurker i drivhuset end du kan spise eller give væk? Så er det heldigvis både praktisk, nemt og lækkert at sylte sine egne agurker. I denne video viser vi, hvordan du nemt, hurtigt og effektivt sylter agurk.
Opskrift på syltede agurker:
- Det eneste, du skal bruge, er agurk, eddike, sukker, salt og hvide peberkorn (og evt. dildkroner for ekstra lækker smag).
- 1 kg agurker 5 dl eddike 100 g groft salt 500 g sukker 1 spsk hvide peberkorn (dildkroner)
- Skær agurker i tykke skiver, put i en stor skål med resten af ingredienserne.
- Dæk til med film og lad stå køligt indtil sukker og salt er opløst (2-3 dage).
- Fordel agurker og dildkroner i glaskrukker og hæld lagen ved.
- Vent gerne 14 dage før du hopper om bord i dem.
- Opbevar dem i køleskabet og du kan have råsyltede agurker de næste mange måneder.
God fornøjelse!

Plantesæk
Champost Plantesæk er en lækker jord til agurker, tomater, peber, chili og hvad du ellers lyster at dyrke i dit drivhus. Plantesækken kan anvendes i kapilærkasser, men du kan også vælge at ligge sækken på jorden enten i drivhuset eller udendørs. Plantesækken er naturlig gødet med komposteret hestemøg (Champost Jordforbedring), som kan anvendes til økologisk dyrkning. Det er lækkerier!