Råsyltede agurker på 60 sekunder
Sådan sylter du dine egne agurker
Har du også høstet lidt flere agurker i drivhuset end du kan spise eller give væk? Så er det heldigvis både praktisk, nemt og lækkert at sylte sine egne agurker. I denne video viser vi, hvordan du nemt, hurtigt og effektivt sylter agurk.
Opskrift på syltede agurker:
- Det eneste, du skal bruge, er agurk, eddike, sukker, salt og hvide peberkorn (og evt. dildkroner for ekstra lækker smag).
- 1 kg agurker 5 dl eddike 100 g groft salt 500 g sukker 1 spsk hvide peberkorn (dildkroner)
- Skær agurker i tykke skiver, put i en stor skål med resten af ingredienserne.
- Dæk til med film og lad stå køligt indtil sukker og salt er opløst (2-3 dage).
- Fordel agurker og dildkroner i glaskrukker og hæld lagen ved.
- Vent gerne 14 dage før du hopper om bord i dem.
- Opbevar dem i køleskabet og du kan have råsyltede agurker de næste mange måneder.
God fornøjelse!
Plantesæk / Drivhusblanding
Champost Plantesæk er en lækker jord til agurker, tomater, peber, chili og hvad du ellers lyster at dyrke i dit drivhus. Plantesækken kan anvendes i kapilærkasser, men du kan også vælge at ligge sækken på jorden enten i drivhuset eller udendørs. Plantesækken er naturlig gødet med komposteret hestemøg (Champost Jordforbedring), som kan anvendes til økologisk dyrkning. Det er lækkerier!