Guide: Sådan får du en tæt og grøn græsplæne

Vedligehold af græsplæne

Er din græsplæne også lidt sommertræt? Måske har sommerens havefester og fodboldkampe efterladt huller i plænen. Måske har solen og varmen givet græsplænen gule eller lysegrønne pletter. Hvis den trænger til en kærlig hånd, så se med i videoen her, hvor Henrik både gøder, udjævner huller samt minimerer ukrudt og mos med Champost Plænedress.

Champost Plænedress er en blanding af harpet muld, finkornet sand og Champost Jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg), som er en langtidsvirkende gødning. Mulden er finsorteret og fri for sten og andet større materiale.

Når du topdresser:

Champost Plænedress er meget findelt og falder derfor nemt ned mellem græsstråene og udbedrer små huller, så plænen bliver jævn og flot. Når mulden er spredt, blandes den med det øverste vækstlag, og den naturlige gødning fremmer græssets vækstbetingelser, så plænen bliver ensartet.

Når græsset gror godt, og du eftersår de bare pletter og giver organisk gødning, har du gjort det bedste for din græsplæne. Det kræver en del arbejde at få den flotteste plæne på vejen, men med disse forholdsregler er du meget godt på vej.

Find forhandler

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.