1 april 2022 - Restaurant Møg - Møglækkert til maven

En kombination af mad og møg, kan det blive bedre?

Champost og Hotel Thinggaard har slået sig sammen og laver nu RESTAURANT MØG. Det betyder at du kan få den bedste mad, langtidsstegt i det lækreste møg. Som Michael siger det: "Det er ren win-win!" Det er både møglækkert for miljøet, for pengepungen og for maven.

I videoen viser mændene bag restauranten, hvordan de tilbereder maden i milerne. De laver braiseret kalv med rodfrugter, som skal ligge i milerne i ca. 19-20 timer.
Og restaurant Møg er ikke ude på at gøre dig slank. Maden bliver lavet med ægte fløde og lækkert smør, for "det er jo smørret der gør’et".

HUSK at bestille bord 24 timer før du vil nyde den lækreste mad, i den dejligste aroma.

Vi arbejder stadig lidt på markedsføringsstrategien... Så hvilket slogan kan du bedst lide: "Fra lort til bord" eller "Møglækkert til maven"?

🚫Advarsel🚫

Kalvestykker kan forekomme i de nyeste sække Champost Jordforbedring. Dette kan sagtens bruges i haven! (Vi opfordrer ikke til at gøre dette i egen kompost, medmindre du har hygiejnebevis).

Find forhandler 

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.