Frede fra Udkansk: Bærbuske og jordforbedring

Forkæl dine bærbuske med møglækker næring

Frede fra Udkansk har taget os med i haven! Denne gang for at topdække sine bærbuske med Champost Jordforbedring, så de er helt klar til sommeren.

I videoen fortæller Frede hvorfor Jordforbedring fungerer godt som topdække. Frede giver hvert forår og efterår sine bærbuske en dyne på af Jordforbedring. Det gør han både for at sikre, at der ikke kommer ukrudt, men også for at være sikker på at buskene har nok vand og næring til den kommende sæson. Det er især vigtigt for Frede, fordi han bor tæt på stranden, hvilket gør, at hans jord er meget sandet.

De bærbuske som Frede viser i videoen er solbærbuske. Når man forkæler disse buske med Jordforbedring er der også større chance for, at de får flere bær. Udover at det er møglækkert for buskene, så er det også møglækkert for jorden nedenunder, det gør nemlig jorden mere levende og holder på både vand og næring. Desuden er du fri for at gå rundt med NPK-gødning og andre kunstige gødninger.

Til sidst er det også godt for os! For som Frede siger, så giver det en prydværdi med de smukke farver i kontrast til hinanden.

Find forhandler 

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.