Hvilken jord skal du vælge?

Introduktion til de forskellige jordprodukter

Henrik giver her en introduktion til de forskellige jordprodukter i Champost-sortimentet. Fra Jordforbedring til Planteskolejord, Pottemuld, Plantesæk, Højbedsmuld, Plænedress, Surbundsjord, Rosenjord og Spagnumfri Krukkejord. Læs med her.

Jordforbedring

Champost Jordforbedring består af komposteret og pasteuriseret hestemøg. Modsat andre typer af jordforbedringsmidler indeholder Jordforbedring ingen spagnum, ammoniak eller svovlsyre. Den naturberigede kompost er 100 % fri for ukrudtfrø, svampesygdomme, salmonella og skadedyr. Dermed får du et ensartet organisk produkt specielt egnet til havebrug.

Planteskolejord

Champost Planteskolejord er den perfekte jord til krukker, potter og altankasser. Jorden består af Champost Jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg), naturgødning, vækst-ler (moler) og spagnum. Du kan anvende jorden til langt de fleste planter med undtagelse af surbundsplanter, som foretrækker en mere sur jord.

Pottemuld

Den perfekte jord til både indendørs krukker og potter. Jorden er 100 % organisk gødet og består af vores jordforbedring (komposteret hestemøg), finsorteret harpet muld, vækst-ler, naturfibre, og en begrænset mængde spagnum.

Plantesæk

Vores lækre plantesæk (også kaldet drivhusblanding) består af Champost Jordforbedring, naturgødning og en god spagnum. Jorden kan anvendes både udendørs eller i drivhuset. Du kan plante direkte i sækken eller vælge at fylde jorden i krukker eller i bunden af drivhuset.

Højbedsmuld / Plænedress

Her får du en lækker højbedsmuld, som er velegnet til alle former for grøntsager, krydderurter og blomster. Jorden består af finsorteret harpet muld, sand, og jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg).
Denne Plænedress er en blanding af en lækker harpet muld, finkornet sand og vores Champost Jordforbedring (komposteret hestemøg).

Surbundsjord

Denne jord er speciel egnet til surbundsplanter, såsom Rododendron, Hortensia, Lyng og mange flere. Jorden består af grov spagnum og vores naturgødet Jordforbedring (komposteret hestemøg). I modsætning til havens øvrige bede kræver et surbundsplanter en jord med en lav PH-værdi.

Rosenjord

Rosenjorden indeholder Champost Jordforbedring, spagnum og vækst-ler. Den er specialudviklet og giver optimale vækstbetingelser for at kunne danne kraftige og sunde roser i din have.

Spagnumfri Krukkejord

Champost Krukkejord, som er fri for spagnum, består af Champost Jordforbedring, Champost Vækst-ler og harpet muld. Den er specielt egnet til altankasser, udendørs kummer og krukker. Dette er en bæredygtig jord, da jorden ikke indeholder spagnum.

Find forhandler

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.