Plant blomster i krukker med Henrik fra Champost

Sådan planter du forårsblomster i dine krukker

Trænger din terrasse også til lidt farve? Flotte blomsterkrukker kræver en god jord og et godt dræn. Trin for trin viser Henrik, hvordan du planter stedmoderblomster ved brug af Champost Planteskolejord, Champost Jordbedring og Champost Vækst-ler.

Planter i krukker skal hverken have for meget eller for lidt vand. Det er derfor en god ide at have et dræn i bunden af krukken, hvor vandet kan løbe hen, så planten ikke drukner. Samtidig er det altid rart at have et vandreservoir, så planten har noget vand i tørre perioder. Hvis du putter Champost Vækst-ler ned i bunden af krukken, kan krukken faktisk stort set passe sig selv.

Hvis du vil kæle ekstra for dine planter og sikre, at de holder sig flotte og sunde, så er det en god ide at bruge en god organisk gødet jord i krukken. Champost Planteskolejord er naturgødet med Champost Jordforbedring (komposteret hestemøg), hvilket kan anvendes til økologisk dyrkning. Med en organisk gødning har planterne adgang til gødningen over en længere periode i forhold til kunstgødning, som virker her og nu. Planteskolejorden indeholder desuden naturgødning, spagnum og små vækst-ler kugler, som er med til at holde på vandet.

Der er næsten kun fantasien som sætter grænser, når det kommer til, hvilke planter der kan dyrkes i krukker og potter. I videoen her ser du, hvordan Henrik planter stedmoderblomster i en krukke.

Find forhandler

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.