Omplant dine stueplanter med Frede fra Udkansk

Sådan omplanter du dine stueplanter

Frede, der er den ene halvdel af Instagram-profilen #Udkansk, er én af vores mest haveglade venner. Han elsker alt ved haven, og han er også ret vild med at hive planterne med ind i huset.

I videoen viser han, hvordan han omplanter sine stueplanter. Cirka én gang om året vil de fleste planter gerne have noget nyt jord at stå i, som er fuld af lækker næring. Fredes plante, som er et flot pengetræ, vil gerne have lidt ekstra plads at brede sig på, da rødderne helt har overtaget krukken. Det efterlader ikke meget plads til jorden og vandet løber derfor også direkte igennem, når han vander den. Den skal derfor omplantes i en lidt større krukke.

Frede foretrækker, at der er hul i bunden af krukken, så overskydende vand kan rende ud. Alternativt kan du lægge et lag vækst-ler i bunden af krukken, som kan samle overskydende vand op og frigive det til planten igen efter behov. Jorden, han bruger, er Champost Pottemuld, som er en særlig blanding jord, der er lavet specielt til indendørs planter. Jorden er 100% organisk gødet og består af vores jordforbedring (komposteret hestemøg), finsorteret harpet muld, vækst-ler, naturfibre, og en begrænset mængde spagnum.

Find forhandler

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.