Have og vildtplejeren: Derfor skal du tjekke plantens rødder

Have- og vildtplejerens tips og tricks til at tjekke din plantes rødder

Thomas fra Have- og vildtplejeren giver dig tips og tricks til hvordan du spotter om en containerplante har gode rødder.

Han viser dig blandt andet hvad du skal kigge efter ved plantens rødder, og hvorfor det er så vigtigt at gøre når du står nede ved forhandleren og skal købe ind til krukkerne eller altankassen.

Når du skal bedømme planten, så skal du vende den rundt og tjekke bunden for rødderne. Her er det særligt vigtigt, at du ser, om der er rødder eller om det er ren jord eller spagnum. Hvis sidstnævnte er tilfældet, så kan du godt regne med, at det er en plante, der er formeret i et væksthus - den kan være nok så flot for oven, men er der ikke et veletableret, stærkt og sundt rodnet, så vil sådan en plante ofte ikke holde særlig længe.

Når det kommer til at plante udendørs planter, om det så er i potter, krukker eller altankasser, så vil Champost Planteskolejord være et sikkert valg. Når du anvender Champost Planteskolejord slipper du for at tilføre yderligere gødning. Komposten, som er gødningen i planteskolejorden, bliver langsomt frigivet og planterne  har adgang til naturlig gødning over en lang periode.

Find forhandler

Find vores produkter i nærheden af dig

Sammen med vores forhandlere i hele landet yder vi kompetent rådgivning og førsteklasses service.

Find forhandler

Tilmeld nyhedsmail

Vi holder dig opdateret om nyheder samt praktiske råd og brug af vores Champost produkter.