undefined

Licens nr. DK/003/002

 EU Blomsten

 

Champost har som en af nordens første jordproducenter opnået det eftertragtede og prestigefyldte EU miljømærke, EU Blomsten. EU Blomsten tildeles produkter, som lever op til skrappe miljøkrav, af høj kvalitet og ikke mindst tager hensyn til miljøet.

Hvad betyder EU Blomsten for dig?

Når du køber en Champost Jordforbedring, vil du se EU Blomsten på den karakteristiske grønne sæk. EU Blomsten er et tydeligt bevis på at du trygt kan vælge en anerkendt, miljøvenlig og bæredygtig jordforbedring. Når du anvender Champost Jordforbedring er du med til at

  • begrænse jord- og vandforbrug.

  • fremme genanvendelse af materialer.

  • mindske miljøbelastningen – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Siden vi i 2006 startede med at producere Champost Jordforbedring, er der ikke sket ændringer mht. indhold, kvalitet, pH værdi og fremstillingsmetode. Certificeringsprocessen har været langvarig og det er derfor først nu, vi har fået tildelt miljømærket. 

Svanemærket og EU Blomsten

EU Blomsten er det europæiske miljømærke, etableret af EU Kommissionen. EU Blomsten er en anerkendelse af, at vi for alvor er med til at bidrage til den store interesse for det grønne og bæredygtige. Du kan sammenligne EU Blomsten med Svanemærket, som er synlig på flere cremer og sæbeprodukter. Dette er blot inden for en anden branche.

 

Modtag nyheder