Tulipaner

Vi anbefaler at topdække med Jordforbedring.

 

Løgplanter

 

Vind en bigbag til en værdi af kr. 2.465,-


Læg løgplanter om efteråret

De mest almindelige blomsterløg er tulipaner, påskeliljer, hyacinter og krokus. Løgene er ikke så krævende, men jorden skal gerne være let og vel drænet. De forårsblomstrende løgplanter er smukke uanset i hvilken sammensætning du finder dem. De lægges både i staudebede, parker, skov enge, langs veje og i krukker. De er et flot tegn på at foråret er på vej.

Løgplanter i bede

Du kan sagtens sætte blomsterløg i almindelig havejord, men er jorden stiv og tung er det en god idé at blande den op med eventuelt sand inden du planter. Når du har sat dine løg, anbefaler vi, at du afdækker dem med Jordforbedring. Det letter jorden efterhånden som den bliver arbejdet ned. Jordforbedringen skaber en levende jord, da rødderne skaber gange, som er til gavn for jordens mikroliv. 

Jordforbedring

Løgplanter i krukker

Løgplanter og knolde er også smukke i krukker. Planter du flere slags løg i samme krukke i forskellige lag, kan du forlænge blomstringstiden. Planteskolejorden egner sig godt til løgplanter. Indholdet af jordforbedring gør planteskolejorden porøs og luftig og sammen med vækst-leret er den med til at  holde på vandet.

Planteskolejord

Køb billige løgplanter nu